ЗА MY MOSAIC

„My Mosaic“ създава новопатентован нанополимер, който възпроизвежда мозаечни плочки, напълно персонализирани по форма и размер. Продуктът е лек и тънък, което дава възможност да се прилага върху вече съществуващи покрития, като по този начин се избягват времето и разходите за отстраняване на компрометирани предишни декори.

Комбинацията от високотехнологични материали и линии за производство осигурява високото качество на всяка мозаечна плочка, както по отношение на наситеността на цветовете, така и еднаквостта на дебелината.

“My Mosaic” – мозайки отвъд лимитите

Дебелина

С дебелина от само 2 мм, „My Mosaic“ може да се нанесе върху всякакви гладки повърхности, особено в случай на обновяване – върху съществуващи плочки или покрития.

Тегло

С тегло от само 1,2 кг/м2, „My Mosaic“ може да се прилага върху всички повърхности и по-специално върху междинни стени, тавани, мебели, асансьори и всякакви детайли и повърхности понасящи по-ниско тегло.

Гъвкавост

Мозайките „My Mosaic“ са гъвкави и способни да се увиват около всякакви извити форми.

На открито

„My Mosaic“ са устойчиви на открито и много издръжливи във времето. Мозайките могат да вдъхновяват различни приложения благодарение на уникалните си характеристики при всякакви метеорологични условия.

Осветяване

Наред с всички свои отличителни характеристики, „My Mosaic“ също може да бъде осветен, като предоставя оригинални оптични ефекти /по запитване/.

Лесен за монтаж

Подредбата на „My Mosaic“ е много интуитивна: всяка плочка е последователно номерирана и е снабдена с монтажна схема, която е в помощ по време на приложението.

Подходящи за всяка стена

Мозайките „My Mosaic“ може да „напасне“ всяко изображение върху всяка повърхност: ОГРАНИЧЕНИЕТО Е ВАШАТА СТЕНА!

AntiSlip

„My Mosaic“ успешно премина тест за коефициент на хлъзгавост: вече можете да поставите мозайки на настилки при висока влажност – дъно истранични зони около басейна, СПА центрове, сауни, парни бани и други /по запитване/.